Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Krakow-Guide, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Personal Care

SPA & WELLNESS
Hvis du trænger til en fredelig oase midt i Krakow kan vi anbefale mange professionelle skønhedssaloner og spa som garanterer udsøgte behandlinger af krop, ansigt, hænder og fødder. Som en perfekt afslutning på en lang dag med guidede ture i Krakow, når kroppen er træt og fødderne værker foreslås f.eks. en massage, afslapning i sauna eller en bred vifte af andre behandlinger. Vi kan også tilbyde konsultation med de bedste specialister indenfor hudpleje, kosmetologi, hår, make-up eller genoptræning. Serviceniveauet er uovertruffent og priserne meget konkurrencedygtige. Besparelser på mellem 50-70% er helt normalt.

TANDLÆGER
Polske tandlæger er veluddanede og leverer service af høj standard. Mange taler tysk eller engelsk. Via vores service tilbydes en forundersøgelse. Det kan anbefales, hvis man følger sig lidt usikker. Det er der nu ikke nogen grund til at være. Krakow er en tandlægeby, og tyskere og danskere har i årevis kommet til byen for at spare 30-70% på tandlægeregningen. Udstyret er noget af det mest moderne, der findes i Europa.. Det er specielt på de dyre operationer, der kan spares mest, men der er også penge at hente på de mindre indgreb. Se www.beauty-smile.dk .

OPTIKER
Briller er billige i Polen. Normalt ligger besparelserne på 20-30%. Køb af briller er typisk en smagssag, så det bedste er at besøge en af butikkerne, når man alligevel er kommet til Polen for at få en god oplevelse og købe billigt ind.

SKØNHEDSOPERATIONER
Der er de senere år kommet mange moderne klinikker i Krakow, hvor der tales engelsk og tysk eller hvor der tilbydes en dansktalende tolk. Opholdet i forbindelse med selve operationen varer sjældent mere end et par dage. Der er mange penge at spare. F.eks. er en brystoperation eller fedtsugning generelt 50% billigere end i Danmark.

Reservation (dansk):
08-16: +45 36 99 06 77
17-23: +48 609 80 60 08
E-mail: info@krakow-guide.dk

Facebook side

Krakow-guide facebook page logo

Krakow map - useful locations


learn more »