Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Krakow-Guide, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Seværdigheder i Krakow - guidede turer

Udflugter med rejseleder:

Krakow og omegn har hundredvis af attraktioner og udflugtsmuligheder. Det er umuligt at nå dem alle og derfor anbefaler vi en lokalkendt guide, som kan hjælpe dig med at opleve Krakow og omegn på få dage.

Byrundture:
Den gamle by og det jødiske kvarter1-2 timers byrundture
Min. 4 personer

Saltminerne i Wieliczka
Er en seværdighed med underjordiske saltpassager, undergrundssøer, og gammel minedrift, smukke kapeller og balsale. Vi tilbyder at arrangere ophold i sanatorium med fokus på forskellige sygdomme, herunder luftvejsproblemer, rygradsproblemer, hudallergi m.m. 

Koncentrationslejrene Auschwitz og Birkenau
Vi tilbyder guidede ture til konsentrationslejrene Auschwitz og Birkenau, hvor minderne om jødeforfølgelsens rædsler under 2. verdenskrig taler deres tydelige sprog. Det var den største tyske koncentrationslejr, hvor mere en 1,5 mio. med forskellige nationaliteter blev dræbt. 

Zakopane og Tatry bjergene
Mens du er I Krakow burde du planlægge en tur til Zakopane by, som kun ligger 110 km fra Krakow i de smukke Tatry bjerge. Tatry bjergene ligger 2.499 m. over havet. I byen Zakopane vil du se interessant arkitektur, en flot udsigt over Tatry bjergene, lokale madspecialiteter og originale håndlavede produkter af træ, læder osv.

Tømmerflodesejlads i Pieniny
Det er også muligt at tage en gammel traditionel tømmerflodssejlads på Dunajec floden. Tag en 3 timers tur og du vil få en god tur i Pieniny bjergene som ligger mellem Polen og Slovakiet.

Folkloreaften – Polsk eller Jødisk – Det Jødiske område Kazimierz
Du skal også prøve en speciel folklore aften, hvor du kan høre jødisk eller lokal musik fra Krakow. Det mest attraktive sted er det jødiske område kaldet Kazmierz, hvor du kan smage det traditionelle jødiske køkken.

Dansktalende guide i Krakow, Auschwitz-Birkenau og Zakopane:

Reservation (dansk):
08-16: +45 36 99 06 77
17-23: +48 609 80 60 08
E-mail: info@krakow-guide.dk

Følgende turer kan også bookes gennem os:

Sightseeing by Melex
AB CITY TOUR

Horse-driven cabs

Shipping on the Wisła River

WATER TRAM

Facebook side

Krakow-guide facebook page logo

Krakow map - useful locations


learn more »